LOKALTVi ønsker å støtte vårt lokale nærmiljø ved å bruke lokale råvarer fra rundt om i Valdres. Ved dette ønsker vi at våre gjester skal få oppleve det beste Valdres har å by på. Vi vil alltid kunne bruke de beste råvarer tilgjengelig, og imponere med spennende smakskombinasjoner.
|
PIZZA
Vi er opptatt av helhet når det kommer til våre pizzaer.
Vi lar oss inspirere av den tradisjonelle italienske pizzabunn, men velger også, å utforske vår egen variant. Våre pizzabunner får god tid til å hvile på kjøl (2-5 dager), for å oppnå den perfekte struktur og ikke minst smak. Vi topper våre pizzabunner med smakfulle baser, og vi har et bredt utvalg av toppings som passer en hver smak. Fra stekt kylling, og marinert storfe kjøtt, til spicy salami piccante og italiensk parma-skinke. Vi tilbyr den klassiske røde pizza med tomatsaus. Vår tomatsaus lages av friske urter i kombinasjon med solrike tomater fra San Marzano og extra-virgin olivenolje. Alternativt, har vi hvit pizza bestående av en pizzabase av crème fraîche, smakt til med friske urter og et hint av hvitløk. Uansett, hvilke base man ønsker, har vi alltid et bredt utvalg av fersk pizzatopping.
|
FERSKT & FRISKT
- Vi bruker alltid ferske urter av ulike slag, som basilikum, oregano og kruspersille.
- Grønnsaker som brokkoli, blomkål, gulrot og potet er alltid ferske før de stekes.
- Vi lager våre burgere av 100% ferskt norsk storfe kjøtt som oppbevares kjølig, ikke fryst.
- Alle våre sauser og dressing er hjemmelagde hver uke.
Vi kombinerer enkle baseingredienser, sammen med urter og krydder for å sette vårt eget preg på smakene.
Disse oppskriftene har våre kokker utviklet over flere års erfaring på profesjonelt kjøkken.
- Grønnsaker som brokkoli, blomkål, gulrot og potet er alltid ferske før de stekes.
- Vi lager våre burgere av 100% ferskt norsk storfe kjøtt som oppbevares kjølig, ikke fryst.
- Alle våre sauser og dressing er hjemmelagde hver uke.
Vi kombinerer enkle baseingredienser, sammen med urter og krydder for å sette vårt eget preg på smakene.
Disse oppskriftene har våre kokker utviklet over flere års erfaring på profesjonelt kjøkken.